• Ποδήλατα για όλους

  ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ

  ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

 • ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

  Kοντά στον  πελάτη εντός και εκτός καταστήματος.

 • 2012 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΟΣΜΟΥ

  BIKE30 RIDES IN EVERY WAY!!!


Προϊόντα
     ΠΟΔΗΛΑΤΑ
     ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
     ΑΞΕΣΟΥΑΡ
     ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ
     ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛ.
     ΤΡΕΙΛΕΡΣ
     ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

Αναζήτηση
Λέξεις Κλειδιά:

Είσοδος Μέλους
E-mail:
Κωδικός:

Προσφορές
VELΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ
VELΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΙΜΟΝΙΟΥ
12,30€ 9,00€
---------

DEORE SL M 590 ΑΡΙΣΤΕΡΟ 3 TAXYT.
DEORE SL M 590 ΑΡΙΣΤΕΡΟ 3 TAXYT.
14,76€ 10,00€
---------

MAXXIS MINION DHF SINGLE PLY 26*2.35
MAXXIS MINION DHF SINGLE PLY 26*2.35
29,00€ 26,00€
---------

Ποιοί Είμαστε

 

Bike30 σημαίνει πάθος για το ΠΟΔΗΛΑΤΟ. Ενα πάθος κοινό για τα τρία αδέρφια Τριαντάρη  Γεώργιο, Τριαντάρη Εμμανουήλ και Τριαντάρη Απόστολο.

Αυτή η αγάπη για το ποδήλατο παίρνει αρχικό σχήμα και υπόσταση το 2006 στο κέντρο της πόλης του Βόλου με αρχική επωνυμία ‘bike + plus’. Με τεράστια θέληση  και υψηλούς στόχους, γεγονός που λειτούργησε ως κίνητρο για την εξέλιξη του αρχικού καταστήματος σε μια εισαγωγική  επιχείρηση  προϊόντων με πελάτες απ’ όλη την χώρα καθώς και σε έναν εξειδικευμένο χώρο SERVICE με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στα τμήματα πώλησης και επισκευής ποδηλάτων αντίστοιχα.
Στα καταστήματα Bike 30, με γνώμονα την εξέλιξη των ποδηλάτων καθώς και τις ανάγκες του πελάτη, μπορεί κανείς να βρει οποιαδήποτε κατηγορία  ποδηλάτου όπως MTB ( βουνού ), ROAD ( δρόμου ) – CITY ( πόλης )- BMX και DOWNHILL
( κατάβασης ), καθώς και ανταλλακτικά, αξεσουάρ και ρουχισμό για όλες τις ηλικίες και τις προτιμήσεις. Το πιο σημαντικό  απ’όλα είναι η βοήθεια που παρέχεται στον πελάτη για τη σωστή επιλογή όλων αυτών. Κι αυτό γιατί σημασία δεν έχει να αγοράσει ή να επισκευάσει κανείς ένα ποδήλατο, αλλά να επιτύχει την καλύτερη σχέση-συνεργασία αναβάτη και ποδηλάτου. 
Αξίζει να σημειωθεί οτι ο χώρος του SERVICE απαρτίζεται απο εξειδικευμένα άτομα, που  αναλαμβάνουν την απόλυτη φροντίδα του πολύτιμου ποδηλάτου σας .

Το κατάστημα Bike30 εχει καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να συμμετάσχει σε πολλές αθλητικές δραστηριότητες καθώς και σε πολλούς αγώνες, με αποτέλεσμα να κατανοεί τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών. 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Το κατάστημα Bike30 από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του στηρίζει  και χορηγεί  στον ποδηλατικό χώρο αθλητές και ομάδες .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Πώληση , επισκευή, ενοικιάσεις  ποδηλάτων και οργάνωση εκδρομών με την υποστήριξη των ατόμων του Bike30.

23.01.2013
Περισσότερα

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%
Αρχική  ::  Νέα Προϊόντα  ::  Προσφορές  ::  Αναζήτηση  ::   Ποιοί Είμαστε  ::   Events  ::   Community  ::   Όροι Χρήσης  ::   Επικοινωνία   ::  Site Map   ::  Αγγλικά

Copyright 2012 Bike 30. All Rights Reserved.